Sisältöön

adidas 23 Sock

Tuotetiedot

Hyödynnä koko potentiaalisi kentällä näissä adidaksen jalkapallosukissa. Sukkien mukautuva FORMOTION-muotoilu ja kosteutta imevä AEROREADY auttaa sinua pelaamaan ilman häiriötekijöitä. Pehmusteet kantapäässä ja varpaassa. Tämä tuote on valmistettu useista kierrätysmateriaaleista ja vähintään 60 % kierrätetystä sisällöstä.

  • Polvipituus 
  • Materiaali: 84% ​​kierrätettyä polyesteriä, 11% puuvillaa, 5% elastaania 
  • Kosteutta imevä AEROREADY 
  • FORMOTION

Teknologiat

Primegreen

Primegreen on tekninen materiaali, joka on valmistettu täysin kierrätetyistä materiaaleista. Primegreen sisältää korkealaatuisia teknisiä kuituja, jotka tekevät tuotteista suorituskykyisiä ja antavat ekologisemman vaihtoehdon.

Formotion

Tekstiileissä jokaiseen lajiin omat leikkaukset. Jalkineissa adidaksen kehittämä Teknologia kannassa, joka juostessa mm. vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta, lisää pitoa ja vaimentaa adiprenen lisäksi

AEROREADY

Uusi Aeroready teknologia sisältää adidaksen Climacool, Climawarm ja Climalite teknologioiden parhaat ominaisuudet ja on näin ollen uusi innovatiivisempi teknologia, jonka avulla olet valmis mihin vain. Kangas on miellyttävän kevyttä ja hyvin hengittävää sekä hylkii myös kosteutta tehokkaasti, joten säilytät miellyttävän ja kuivan tunteen pitkään. Aeroready teknologiasta on sovellettu neljä edistyneempää teknologiaa, jotka ovat HEAT.RDY, COLD.RDY, WIND.RDY ja RAIN.RDY. Nämä teknologiat ovat suunniteltu varta vasten nimensä mukaisiin keliolosuhteisiin ja saat käyttämiltäsi tuotteilta parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

adidas 23 Sock

adidas23 Sock

Seuralogo

13,50 €Sininen

Koot
Toimitus