Sisältöön

Intersport seura- ja yrityskauppa

Laatua ja etuja yhteishankinnoilla. Palvelemme seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa urheilutekstiileihin ja -välineisiin liittyvissä tarpeissa. Kun keskitätte hankintanne, hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista. Seurakaupan tuotevalikoimaan voit tutustua osoitteessa seurakauppa.intersport.fi

Lisätietoja hankinnoista ja sopimuksista saatte helposti jättämällä rekisteröitymispyynnön seurakaupan sivuille tai ottamalla yhteyttä lähimpään Intersport-kauppaanne.

Mitä on seurakauppa

Intersportin seurakauppamallisto on tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja joukkueille. Tarjoamme edulliset, tuntuvasti alennetut seurahinnat kaikille seuroille, yrityksille ja yhteisöille. Kun keskitätte hankintanne hyödytte tehokkaasti Intersportin monipuolisesta valikoimasta ja tarjoamistamme sopimusasiakkaan eduista.

Seurakaupasta löydät seurallesi juuri oikeat tuotteet järkevään hintaan. Yhtenäisen seuramalliston kautta pyrimme auttamaan joukkuettanne hankkimaan oikeanlaiset vaatteet ja varusteet mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Olipa joukkueesi sitten suuri tai pieni, löydät valikoimastamme varmasti juuri teille sopivat ratkaisut.

Seuratuotteiden jälleenmyyjät

Seurakauppamallisto on nähtävillä osoitteessa seurakauppa.intersport.fi ja sovitettavissa valituissa Team Sales -kaupoissamme. Esittelemme mielellämme, kuinka voimme tehdä yhteistyötä kanssanne.

Meille on tärkeää, että saamme tehdä yhteistyötä suomalaisten seurojen kanssa ja siksi haluammekin tarjota kaikille seuroille, lajiin katsomatta, edullisimmat hinnat aina parhaalla palvelulla.